Copyright Policy

Te iubesc,gifuri,images gif love,imagini miscatoare

Te iubesc miscatoare ,ursulet de plus gif ,animated gif love

ursulet de plus Iepuras bate toba miscatoare gif,images bunny gif animatediepuras,bunny,заец Bine ai venit miscatoare gif poza imagini,welcome images gif animatedwelcome,bine ai venit Ferma,gaste imagini miscatoare gif,la tara gif,images gang gif gaste,sat,tara


Gâștele (Anserinae) sunt păsări migratoare, acvatice care fac parte din familia Anatidae.
Gâsca este răspândită mai ales în Europa Centrală unde este reprezentată de „gâsca cenușie” (Anser anser) din care provine „gâsca domestică”. Intre timp a apărut în Europa „gâsca canadiană” (Branta canadensis) care acum cuibărește aici ca și lebăda (Cygnus olor). In Asia de Est a fost domesticită specia „Anser cygnoides” din care va provine specia de gâște domestice „Anser cygnoides f. domestica”. După afirmația oamenilor de știință locul de baștină inițial al gâștei este regiunea arctică, unde de fapt este locul de cuibărire a celor mai multe specii de gâște sălbatice, iarna migrează în regiunile cu climă temperată sau tropicală.
In comparație cu rațele unde este un dimorfism evident, la gâște masculul se poate deosebi numai prin mărime de femelă care este mai mică. Gâștele sunt păsări monogame ca și lebedele, și masculul ajută femela la constructia cuibului.

Comenteaza cu facebook