Copyright Policy

Africani de culoare albă (Albinoşi)

Stiati ca sunt si africani au pielea alba?
Albinism (din latină albus, „alb”) este o formă de dezordine congenitală hipo-pigmentară, caracterizată de absența parțială (în hipomelanism, cunoscut și ca hipomelanoză) sau totală (în cazul amelanism-ului ori amelanoză) a pigmentului natural animal, melanina, în ochii, pielea și părul animalelor (sau, mai rar, doar în ochi).
Albinismul rezultă prin moștenire genetică a genelor recesive. Dezordinea este cunoscută de a afecta toate vertebratele, atât peștii, amfibienii, reptilele, păsările cât și mamiferele, incluzând oamenii.
La oameni melanina este elementul determinant pentru culoarea pielii.La unii dintre ei melenina lipseşte  din organizm mai mult sau mai puţin şi din această cauză aceşti oameni sunt albinoşi.
Aceasta se considera o boala si nu are tratament.Albinoşi sunt circa 1% din intreaga populaţie de pe pământ.Îi putem întâlni pe toate continentele dar se accentuează vizibil desigur în Africa atunci cînd se nasc din părinţi de culoare neagră.Cea mai mare problemă a Albinoşilor în Africa este "Vânătoarea de Abinoşi" .Ei sunt vânaţi în adevăratul sens al cuvântului de concetăţenii lor (chiar şi rude vecini) .Cineva din vrajitori a inventat că dacă în ritualurile de vrăjitorie sunt folosite părţi din corpul Albinoşilor ,aduce bogatie ,noroc etc etc. Din aceasta cauză sute de Africani cu pielea albă le este frică să iasă afară şi nu îşi lasă copii afară singuri.
Un interviu al unei mame de Albinos din Africa:-Bună ziua.
-Bună ziua.
-Cum vă numiţi ?
-Valentina (mama) şi Frida (copilul)
 Introducere :
Istoria acestei familii este una neobişnuită.Cînd fetiţa Frida avea 3 anişori a fost furată din ordinul vrăjitorilor.În asemenea cazuri nu se taie anumite părţi ale corpului,dar copilul poate fi omorât şi fiecare bucăţică din copil vîndut pe mulţi bani.Dar în acest caz sa întâmplat o minune ;
Povesteşte mama Fridei:În timp ce Frida se juca  în curte  ,doi oameni se strecurau spre casă.
Unul sa ascuns după poartă iar al doilea culcat pe burtă şi vecina noastră o ademenea pe fetiţa mea;Frida Frida vino încoa ,ia o bomboana.
Frida nu a vrut sa se ducă şi bărtbatul care stătea pe burtă nu a mai răbdat ,sa sculat şi a luato cu forţa şi au fugit.
În timpul ăsta din direcţia râului se veneau doi bărbaţi şi văzând situaţia au început să-i urmărească.Acei oameni care au răpito pe Frida s-au speriat şi au abandonato pe fetiţă ascunzinduse în cârciumă.Noi am mers la bătrânul satului şi l-am rugat să ne ajute şi iau prins.
Răpitorii au fost daţi pe mîna poliţiei.

Reporterul:eu cred ca ei acum stau la puşcărie ,câţi ani de puşcărie li s+au dat ,10 ,25 sau detenţie pe viaţă?
Mama:Răpitorii au stat la puşcărie un an de zile şi au fost eliberaţi.
Reporterul:cum aşa ,un an în puşcărie ?
Mama:nu aveam bani ca să plătesc pentru judecată şi după un an de zile au fost eliberaţi.

Comenteaza cu facebook