Copyright Policy

Salata de pui Layered - Retete in imagini


INGREDIENTE:

250 - 300 g piept de pui 
200 g ciuperci 
4 oua fierte
1 morcov
100 g cascaval
100 g maioneza
20 g ceapa verde

Mod de preparare:


Daca ciupercile sunt uscate, atunci le spalam usor,dupa care adaugam apa fiarta peste ele si le lasam o ora. Mai apoi le spalam inca o data si le taiem marunt.



Prajim ciupercile la foc mic. Intre timp taiem ceapa si dam morcovul prin razatoare


Pana se prajesc ciupercile, punem in alta tigaie o lingura de ulei,adaugam ceapa si morcovul, calim pana ajung la o culoare aurie.


Taiem marunt pieptul de pui.


Deasupra adaugam putina  maioneza.


Ouale fierte le dam prin razatoare si le adaugam deasupra, formand al doilea strat de salata.


Al treilea strat va fi ceapa si morcovul din tigaie.


Adaugam iarasi putina maioneza,ungem usor peste salata.


Punem ciupercile, adaugam cascavalul ras si ceapa verde taiata marunt.
Pofta buna!

Comenteaza cu facebook