Trandafir in ploaie gif animatii,rose gif animated

Trandafir in ploaie gif animata ,Rose in the rain ,gif animated 

trandafir ploaie розы

Je t'aime constellation stars animation gif ,Te iubesc sclipici fluture animatie gif


je taime,te iubesc,i love you

Plic inima floare love you ,sclipici animatii gif, Envelope gif stars

plic Envelope love


Plicul este un obiect confecționat prin plierea unei coli de hârtie sau de plastic, utilizat pentru împachetarea sau depozitarea actelor, documentelor, obiectelor de dimensiuni mici și pentru distribuirea corespondenței.
Plicul a fost inventat de librarul englez Brewer în 1880

 Primul plic cunoscut nu semana cu plicul de hârtie pe care il stim  astăzi. Acesta poate fi datatele  la aproximativ 3500 la 3200 î.Hr., în antic Orientul Mijlociu. Hollow, sfere de lut au fost turnate în jurul token-uri financiare și utilizat în tranzacțiile private. Cei doi oameni care au descoperit aceste primele plicuri au fost Jacques de Morgan , în 1901, iar Roland de Mecquenem , în 1907.
Plici de hârtie au fost dezvoltate în China, în cazul în care hârtia a fost inventat de către secolul al doilea î.Hr.. Plici de hârtie, cunoscut sub numele de Chih Poh , au fost folosite pentru a stoca daruri de bani. În sudul Song dinastiei, curtea imperială chineză utilizează plicuri din hârtie pentru a distribui cadouri monetare a oficialilor guvernamentali.
Înainte de 1845, plicuri-hand-made au fost toate care au fost disponibile pentru utilizare, atât comerciale, cât și interne. În 1845, Edwin Hill și Warren De La Rue a fost acordat un brevet britanic pentru prima masina de luare plic.
De "plicuri" produse de aparat Rue Hill / De La nu au fost așa cum le știm astăzi. Erau diamant plate, pastilă (sau romburi ) în formă de foi sau "eboșe", care a fost pre-tăiate în forme înainte de a fi alimentat la mașină de sifonare și pregătită pentru pliere pentru a forma o incintă dreptunghiulară. Marginile clapelor suprapuse tratate cu o pastă sau adeziv și metoda de securizare a plicului sau ambalajul a fost o alegere de utilizator. Dispunere de clapă simetric însemna că ar putea avea loc împreună cu un singur sigiliu de ceara la vârful cel mai de sus clapeta. (Că flapsurile de un plic pot fi ținute împreună prin aplicarea unui sigiliu la un singur punct este o caracteristică de design clasic de un plic).
Aproape 50 de ani au trecut înainte de o mașină de succes comercial pentru producerea de plicuri pre-gumate eficient așa cum le știm astăzi, a apărut.
Originea de utilizare a formei de diamant pentru plicuri este dezbătută. Cu toate acestea, ca o alternativă la pur și simplu ambalaj o foaie de hârtie în jurul unei scrisori pliat sau o invitație și de etanșare marginile, acesta este un mod ordonat și aparent-hârtie eficiente de realizare a unui plic dreptunghiular cu care se confruntă. În cazul în care cererea de a fi pe suport de hârtie eficient nu este o consecință a producătorilor de hârtie, în mod normal de luare de hârtie disponibilă în foi dreptunghiulare, pentru că cea mai mare dimensiune de plic, care poate fi realizat prin tăierea unui diamant sau orice altă formă care dă un plic cu clape simetrice este mai mică decât cea mai mare care poate fi făcută de la acea foaie pur și simplu de pliere.

Tag: animated gif images,
animated gif maker,
free background images,
free gif images,
funny gif images,
gif image,
gif images,
gif images download,
gif images free download,
how to make gif images,
love gif images,

Comentarii

Comenteaza cu facebook