Imagini primavara,toamna

Poza violeta,superba de primavara,copaci liliac,purple spring flowers,gif




Toamna de aur,o imagine uimitoare ,toamna dragostei in strunele dragostei,fall beautiful




Raul canta o soapta de iubire scrisa de ploaie, purtata de munte, tanjind dupa mare. Imagine cu rau curgator,gif animated,cascada




Liliacul este adorat de foarte multi tari din Europa,America,Australia si Noua Zeilanda.Adeptii floarei de liliac ,amatori si profesionisti ,colectionari si crescatori ,cu un deosebit entuziasm si pasiunea pentru aceste flori minunate si frumoase ,impreuna cu cluburile si asociatiile locale ,au organizat o Societate internationala a floarei de liliac.
Istoria liliacului de gradina a inceput pe la mijlocul secolului al XVII-lea,atunci cand semintele au fost aduse in Europa .Plantele cultivate mai tarziu din aceste seminte au fost numite mai tarziu liliac comun (Syringa vulgaris).
Istoria actuala moderna a inceput in Franta in 1870 si este legat de numele Victor Lemoine care sa ocupat cu inmultirea acestei plante si butasare etc etc.
Care a descoperit ca are o frumusete rar intalnita si forme si culori uimitoare.
Exista peste 1.000 de varietati de liliac in diferite culori si  cele mai des intalnite fiind liliachiul si purpuriul.
 Liliacul alb si cel roz sunt de asemenea cultivate des.Ele didera ca marime ,de la soiuri mici de 1.2-2.5 metri, la soiuri care pot creste pana la 9 metri inaltime.

Comentarii

Comenteaza cu facebook